Uncategorized

16/06/2022

Keni dëgjuar për thirrjen e Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes për grante për startup-e dhe lehtësues?

Ministri i Shtetit për Mbrojten e Sipërmarrjes hap thirrjen për mbështetjen me grant të startup-eve dhe lehtësuesve të startup-eve, të cilët zhvillojnë projekte inovative në fusha […]